SVINSTADSJÖN RUNT

Svinstadsjön Runt_logo_06

Svinstadsjön Runt 18 augusti 2019 

I natursköna omgivningar springer, lunkar eller cyklar du 5 eller 14,5 km runt Svinstadsjön. Banan består av omväxlande grus (6,5 km), asfalt (8 km) och spårstig (300 m). Typiskt underlag för motion i Bankekind. Start och mål på skolgården i Bankekind.

Även i år finns det möjlighet att springa/lunka eller cykla en runda på ca 5 km. Se ”Banbeskrivning” nedan.

Svinstadsjön runt genomförs nu för femte gången. Ett motionslopp med fokus på upplevelse, gemenskap och egen prestation, därav ingen tävling, ingen tidtagning och inga vinnare utses. Att ta sig de 14,5 km på en relativt kuperad bana är en prestation oavsett vilken tid det tar. Alla vinner! Perfekt som uppladdning för dig som ska springa Bysjöloppet eller Lidingöloppet senare i höst, eller bara vill ha en trevlig motionsrunda.
Ta med familjen och kom!


Start kl. 10:00 för löpare och 10:05 för cyklister.


BILDER FRÅN TIDIGARE ÅR


Vi klarade Svinstadsjön runt 2017

Vi klarade Svinstadsjön runt 2016

Vi klarade Svinstadsjön runt 2015

Banbeskrivning

Videon ovan visar med kartgrafik hur 14,5-kilometersbanan går.


Deltagande sker på egen risk. Då motionsloppet delvis går på trafikerande väg gäller allmänna trafikregler, bl.a. lagen om cykelhjälm (www.transportstyrelsen.se). Omklädning och duschmöjlighet finns vid start och mål vid Bankekinds skola.

Vatten finns på tre ställen längs banan samt vid målgång. Vägvisning sker via pilar och snitslar, samt på några ställen funktionärer.

Vid anmälan och deltagande i SVINRUN, samtycker man till att bilder från loppet kommer publiceras på Svinstadsjöns IF:s hemsida och facebook-grupp, i redaktionellt syfte. Är det någon som är med på bild, men som inte vill vara det, är det bara att höra av sig, så tar vi bort den.

Vi kommer att lotta ut priser bland de som fullföljer loppet. Utlottning sker cirka kl. 11:30.


Här ser ni alla fantastiska sponsorer för 2019!


Kostnad: Föranmälan kostar 70 kr för 14,5 km respektive 40 kr för 5 km. Beloppet kan swishas senast 12 augusti till SIF:s Swish, alternativt sättas in på plusgironummer 81627-2. Ange ”SVINRUN” och ditt namn.
Efteranmälan kostar 120 kr för 14,5 km respektive 60 kr för 5 km och kan göras på plats, från kl. 09:00.

Vi skänker hälften av intäkterna för Loppet till Barncancerfonden.


Var på plats i god tid!

Vid frågor kontakta Mikael Jakobsson eller Markus Gullqvist.

Varmt välkomna önskar Svinstadsjöns IF

Share

Comments are closed.